Fingerprint Cards Technology Update den 1 november 2017

Pressmeddelande
18 okt 2017

  
Fingerprint Cards (Fingerprints) bjuder in till en webbsänd Technology Update den 1 november 2017 klockan 14.00 (CET).

Programmet kommer att handla om vår kärnverksamhet kapacitiva sensorer i smartphones, samt aktuell information inom nya segment och teknologier som Smartcards, IoT och Iris. Vi kommer också att ge en uppdatering kring vår syn på In-Display och andra nya tillämpningar och teknologier.

Tid: Onsdagen den 1 november 2017, klockan 14.00 (CET).

Webbsändning: Eventet kommer att direktsändas via följande länk: https://fingerprint.creo.se/171101
Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via webblänken och efter sändningen kommer en inspelad version av webbsändningen att finnas tillgänglig.

Presentationen kommer även att finnas på https://corporate.fingerprints.com/finansiell-info/presentationer/

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Investor Relations, Fingerprint Cards AB (publ): +46(0)10-172 00 30
 [email protected]  (märk mailet Technology Update)

    

Om Fingerprint Cards AB (Fingerprints)

Fingerprint Cards AB, Fingerprints, är det ledande globala biometribolaget med svenska rötter vars mission är att leda utvecklingen av biometrisk interaktion som möjliggör individens bekvämlighet och integritet. Nyttan bevisas dagligen i miljontals enheter genom miljardtals sensortryckningar av användare som är sin egen nyckel – med andra ord; with a human touch. Fingerprints utvecklar biometrisystem bestående av sensorer, algoritmer, programvara samt paketeringsteknologier. Framgången bygger på produktutveckling med en teknisk spetskompetens i framkant som resulterar i världsledande produkter vad gäller säkerhet, användarvänlighet och prestanda. Nuvarande produktutbud består till största del av fingeravtryckssensorer och kunderna är framför allt företag som tillverkar smartphones och tablets där bolaget är marknadsledare. I takt med att användningen av biometriska lösningar ökar, verkar Fingerprints för att bredda erbjudandet med fler biometrimetoder, eller modaliteter, och att lösningarna ska återfinnas även i andra marknadssegment som smartcards, PC, fordon och internetuppkopplade enheter (IoT). Fingerprints är börsnoterat på Nasdaq Stockholm (FING B). Huvuddelen av de mer än 400 sysselsatta finns i Sverige men bolaget har kontor i hela världen, från Shanghai till Silicon Valley.

Viktig information
Utgivning, publicering eller distribution av detta pressmeddelande i vissa jurisdiktioner kan vara föremål för restriktioner. Mottagaren av detta pressmeddelande ansvarar för att använda detta pressmeddelande och informationen häri i enlighet med tillämpliga regler i respektive jurisdiktion. Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om, eller inbjudan att förvärva eller teckna några värdepapper i Fingerprint Cards i någon jurisdiktion.

Press relese Invitation TechnologyUpdate SV (pdf)